Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår for medlemskab af Surprizeme.dk

Medlemskab i Surprizme.dk er et krav for at kunne tilmelde sig bonusordningen og dermed optjene medlemsbonus. Surprizme.dk forbeholder sig desuden retten til at opsige ordningen med 1 måneds varsel via nyhedsbrev, hjemmeside samt skiltning i butik. Alle optjente og fuldt udfyldte bonuskort vil i givet fald fortsat kunne anvendes inden for den ovennævnte tidsfrist.

SÅDAN KONTAKTER VI DIG

Når du tilmelder dig Surprizme.dk, skal du samtidig give tilladelse til, at vi må sende dig e-mails med tilbud, særkampagner, tips og konkurrencer samt invitationer til lokale butiksevents. E-mail nyhedsbrevet sendes sædvanligvis ugentligt (periodevis oftere). aOpgiver du dit telefonnummer ved tilmelding, kan vi også kontakte dig via sms, hvis du ønsker det.

AFMELDING AF KUNDEKLUBBEN OG RET PROFIL

Du kan til enhver tid afmelde dig via linket” Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores e-mail nyhedsbrev. Du kan også altid rette din profil eller helt frabede dig al fremtidig henvendelse ved at slette dine oplysninger, så vi ikke kan kontakte dig længere.

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER

Det er Trimar Retail A/S der er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Når du tilmelder dig Surprizme.dk registrerer og gemmer vi de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig Surprizme.dk.

Vi bruger udelukkende alle ovenstående oplysninger til at sende vores kommunikation til dig, så du kun modtager relevant indhold, der matcher dig og dine interesser. Oplysningerne bruges kun i markedsføringsøjemed. Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. part herunder virksomheder eller personer uden for Surprizme.dk. 

Surprizeme.dk anvender ikke cookies og gemmer derfor ingen automatiserede informationer om din adfærd på vores sites. Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og bede om at få dem rettet eller slettet, hvis de er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante.

UDMELDELSE AF KUNDEKLUBBEN

Ønsker du ikke længere at være medlem af Surprizme.dk og/eller modtage nyhedsbreve, kan du til hver en tid melde dig ud via linket” Afmeld” i bunden af vores e-mail nyhedsbrev. Ved udmeldelse fra Surprizme.dk vil du med det samme blive slettet i vores system og mister retten til alle klubfordelene. Skulle du fortryde udmeldelse er du derfor nødt til at melde dig ind på ny.

GENERELT

Trimar Retail A/S forbeholder sig retten til, med 1 måneds varsel, at ændre Surprizme.dk – herunder bonusordningens – vilkår og til helt at ophøre med kundeklubben og dens fordele. Sker der væsentlige ændringer med kundeklubben og dens fordele, vil viorientere dig om det i en mail. Surprizme.dk betragter ændringerne som godkendte såfremt du fortsætter med at bruge dit
bonuskort. Hvis du ikke kan acceptere eventuelle ændringer, har du muligheden for at melde dig ud af kundeklubben – se ovenfor.

Det er Trimar Retail A/5, Michael Jensensvej 8, 7400 Herning, CVR-nr 30826809, der står bag bonusordningen. Surprizme.dk forbeholder sig retten til øjeblikkeligt at ophæve et medlemsskab og alle tilhørende rettigheder, hvis ordningens vilkår og betingelser ikke overholdes. Misbrug af bonuskortet kan medføre permanent ekskludering og dermed også at vi inddrager dine opsamlede bonusstempler.